-->
Logično, nakon kataklizmi na red dolaze zemljotresi. Ako vas boli grlo očekujete i temperaturu - zar ne? E, pa ova naša permanentna priroda od koje bismo trebali da učimo i živimo, a ne da je uništavamo i da se borimo protiv nje, kao da nam je najveći neprijatelj!? Priroda se sveti svojim moćnim silama, i meni je drago zbog toga. Kome smeta nek` se žali gradskoj čistoći.

Contra Censor
Ako niste znali: Treći svetski rat je počeo dok vama pišti u ušima. Cionistički plan je na svom mestu, cilja istu metu sa istog odstojanja. Pogledajte malo demografski prikaz, unazad jedno tri veka, pogledajte napredak industrije u proteklih 150 godina..? Razvoj stanovništva sveta 1804. godine bio je 1.000.000.000; za 210 godina namnožili su se do cifre od 7.000.000.000. Broj raste po eksponencijalnom zakonu, što znači: 1,2,4,8,16,32,64,128. Eugenika mora da radi.. Treći svetski rat je na pomolu. O čemu se radi? Radi se o masovnoj kontroli umova, programiranja robovskog mentaliteta. Kako se ophode prema životinjama, tako se ophode i prema narodu - a narod se ophodi sam prema sebi i jedan prema drugom onako kako je naučen. Ono u šta gledaš, u to se i pretvaraš! Kao i ono: 'Ono si što jedeš', jer naše ćelije su sačinjene od hrane koju jedemo.. Čovek je postao oruđe, rob svojih loših navika i doslovno roba. Borba za nadmoćnost i isticanje na personalnom tržištu ličnosti, robe koja ima svoj kod i deklaraciju, kao i ogavna hrana u super marketima sa kodom HACCP i HALAL oznakama, Kodeksa alimentarijusa koji u prosečnom 'super' marketu broji najmanje 5.000 proizvoda i više.




Izađite malo i prošetajte po ovoj usranoj državici, pogledajte u kakvom okolišu mi danas živimo. Kao da vlada rat decenijama, neki nevidljivi rat - sve kuće koje su napuštene (a ima ih, nemali broj) su intrauirane, polupana su im stakla, ižvrljane su sa svih strana, ono što je vredelo to je opelješeno, oguljeno, dno dna. Setio sam se jednog narkomana koji je u mom gradu (varoši) pre kusur i nešto godina, rizikovao da ga uhvate dripci (kerovi) veći šljam od njega samog ( jebo ih tata u guzicu da ih jebo), peo se na hram da oguli pozlaćeni krst ne bi li utopio te ljuspice ofarbanog gvožđa za malo horsa, da shvati da je živ ... kao u filmu 'Lepa sela lepo gore', narod koji je sam sebi kreirao sudbinu. Tužno je i bedno do krajnjih granica. Fijasko!

 CONTRA CENSOR

Download Knjiga

Šta je Nostalgija Zanimljivosti?

Možda prvo reći šta znači nostalgija? Kovanica nastala od (staro)grčkih reči nóstos álgos, što bi značilo kuća i bol. Nije teško zaključiti...

Čitanije

.