-->

Mikro pivara "za kući" pod nazivom “Brewie” doneće radost svima koji uživaju u najpopularnijem alkoholnom piću na svetu


Sve što je potrebno da biste sami proizvodili pivo uz pomoć ovog aparata je da stavite neophodne sastojke u odgovarajuće odeljke, izaberete recept i startujete nakon čega će početi prva faza pripreme koja traje do šest sati. Nakon toga počinje druga, znatno duža faza koja traje od pet do četrnaest dana, posle čega ćete dobiti pravo pivo spremno za konzumaciju iz sopstvene pivare.

“Brewie” je namenjen početnicima, ali i ekspertima, pa oni koji imaju napredna znanja o proizvodnji piva mogu podešavati 23 detalja, počevši od vrste i količine vode, pa sve do temperature vrenja i trenutka za dodavanje posebnih sastojaka kako bi stvorili svoje pivo iz snova.

Ova mikro pivara je pri tom povezana na internet preko WiFi veze, što znači da vam omogućava i daljinsku kontrolu preko računara, tableta ili telefona, kao i stalno praćenje statusa i sitna podešavanja procesa proizvodnje. “Brewie” se pored toga potpuno samostalno čisti nakon završetka proizvodnje, što znači da vam samo ostaje da se prepustite uživanju u omiljenom ukusu.

Download Knjiga

Šta je Nostalgija Zanimljivosti?

Možda prvo reći šta znači nostalgija? Kovanica nastala od (staro)grčkih reči nóstos álgos, što bi značilo kuća i bol. Nije teško zaključiti...

Čitanije

.