-->

besplatan download knjiga
"UOPŠTE NISMO ŽELELI DA OVA PRIČA BUDE ISTINITA. Prvobitno je trebalo da to bude pustolovni televizijski dokumentarac na temu „teorije zavere“ koji nagoni na razmišljanje. 
Međutim, iscrpna istraživanja u Argentini, Poljskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i na Kanarskom ostrvu Fuerteventura dovela su do ubedljivog dosjea punog pojedinosti — potkrepljenih svedočenjima mnogobrojnih očevidaca — koji je na svetlost dana izneo priču potpuno drugačiju od prihvaćene „istorije“ Drugog svetskog rata. Kao što je rekao Vinston S. Čerčil, „Istoriju pišu pobednici.“
To nikada nije bilo tačnije nego kada su posredi nebrojene priče o Hitlerovom bekstvu iz ruševina Trećeg Rajha u aprilu 1945. godine".


Iz predgovora studije „Sivi vuk“ sa podnaslovom „Bekstvo Adolfa Hitlera“, Džerarda Vilijamsa i Sajmona Danstena, u kojoj ta dvojica britanskih novinara nakon višegodišnjeg istraživanja odbacuju zvaničnu verziju o smrti nacističkog vođe.

Download knjige OVDE

Download Knjiga

Šta je Nostalgija Zanimljivosti?

Možda prvo reći šta znači nostalgija? Kovanica nastala od (staro)grčkih reči nóstos álgos, što bi značilo kuća i bol. Nije teško zaključiti...

Čitanije

.