-->

Ako su vam kojekakve „farme“, „velika braća“, „lude kuće“ ili pak prenosi iz skupštine već neprirodni i bolesni – ima gore i od toga.    


BNN

 Spuiten en Slikken” je TV emisija koja se emituje od 2005. godine na holandskom BNN. Koncept se sastoji od diskusija na temu seksa i droge. Na primer, voditelj uzima uživo pred kamerama neku od droga - kokain, ekstazi ili bilo koju drugu (sve u svrhu „naučnog istraživanja“, razume se) i nakon toga priča o „doživljajima“. Eksperimenti u vezi seksa su im slični. Gutanje sperme i podela iskustva sa zainteresovanima im je podigla gledanost.         
                                                           
  “The Swan” je emitovan prvi put 2004. godine u SAD i važio je tada kao „najsadističkija“ TV serija svih vremena. Koncept emisije je sledeći: telesni preobražaj (isključivo) žena koje se ne osećaju baš lepo u svojoj koži. Učesnice dobijaju tim „eksperata“ – terapeute, kozmetičare, zubare i – naravno, plastične hirurge, koji će ih pretvoriti u sexy žene. Uživo pred kamerama. Pobednica je ona koja samu sebe nakon toga ne prepozna.

TV
  “Born in the Wild”. Bolnice i porodilišta su prošlost. Američki TV šou iz 2014. godine shvata bukvalno „prirodni porođaj”. Pošto sve više ima žena sa lošim iskustvima u porodilištima, neko je došao na “genijalnu” ideju kako da im olakša traume. Ženu pred porođaj odvedu u divljinu i nema babice, nema sredstava protiv bolova, nema doktora, ali ima kamera koje uživo prenose porođaj. Ipak, sanitetsko vozilo je u blizini, baš kao što “divljina” mora biti u blizini bolnice.


ukus ljudskog mesa
 Kakav je ukus ljudskog mesa? Ako pratite holandski "Proefkonijnen" (emituju od 2011. godine), „naučnopopularnu“ TV emisiju, mogli ste saznati. Koncept je jednostavan: dva voditelja iskustveno odgovaraju na pitanja gledalaca. Voditelji su „pokusni kunići“, otud i naziv emisije. Jedno od pitanja je bilo i kakav je ukus ljudskog mesa. Voditelji su odsekli po parče mesa svako sa svog tela i razmenili ih. Nakon toga su to pojeli, prženo i uz crveno vino. Kanibalizam uživo pred kamerama.

 “Sex Box”, emituje se u SAD. Format je potekao iz Velike Britanije. Parovi, nezadovoljni svojim seksualnim životima, razgovaraju o tome sa „stručnjakom“. Nakon toga ulaze u providnu kutiju na seksanje. Kad završe šta su imali pričaju kako je bilo. Ima i bodovanje – na skali od jedan do deset. Da, „stručnjak“ im daje na kraju savete kako sledeći put to bolje da urade.


Download Knjiga

Šta je Nostalgija Zanimljivosti?

Možda prvo reći šta znači nostalgija? Kovanica nastala od (staro)grčkih reči nóstos álgos, što bi značilo kuća i bol. Nije teško zaključiti...

Čitanije

.